Meteen naar de inhoud

Technische werkzaamheden

Bij Omtzigt Boat Service is uw boot in goede handen. Wij staan garant voor vakkundig onderhoud, degelijk reparatiewerk en inbouw van diverse accessoires.

Onderhoud en reparatie
Wij verzorgen graag het jaarlijks onderhoud van uw boot. Wij voeren werkzaamheden uit aan zowel binnen als buitenboord motoren. Met goed onderhoud zorgt u er voor dat uw boot in goede conditie blijft. Wij houden altijd de onderhoudsschema’s aan van de fabrikant waardoor u niet voor onnodige kosten komt te staan. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat uw boot en/of motor een storing heeft. In onze professionele werkplaats hebben wij de juiste gereedschappen en middelen om de problemen goed op te lossen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een afspraak! Daarnaast hebben wij diverse uitlees apparatuur om snel storingen op te sporen en zo nodig te verwijderen.

Her motorisering
Het kan voorkomen dat uw motor door ouderdom of defect vervangen moet worden. Wij helpen u graag met het maken van de Juiste keuze voor een nieuwe motor. Door de vele ervaring kunnen we u op de goede manier adviseren en er voor zorgen dat de werkzaamheden Professioneel worden uitgevoerd. Wij leveren inboards van Vetus, Sole en Craftsmann en outboards van Honda, Mercury en Tohatsu. Indien gewenst kunnen wij ook andere motoren leveren. Inruil is bij ons altijd bespreekbaar. Daarnaast bouwen wij ook elektrische motoren in. Zie daarvoor onze pagina elektrisch varen.

Inbouw accessoires
Wenst u meer comfort aan boord? Dan bent u bij Omtzigt Boat Service aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het inbouwen en plaatsen van de accessoires die u graag wilt. Wij gaan altijd eerst met u in gesprek om te bekijken wat uw wensen zijn en maken zo een offerte voor u op maat.
Accessoires die vaak ingebouwd worden zijn:

  • Biminitop
  • Diepte en/of snelheidsmeter
  • Inbouw kaartplotters
  • Koelkast
  • 12v-usb paneel
  • Elektrische motor bediening

Geïnteresseerd, heeft u vragen, of staat uw accessoires er niet tussen? Vul onderstaand formulier en we nemen contact met u op